Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 5 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Zile de foc

COD GALBEN: Zile de foc

Pentru ziua de marti, 8 iunie, meteorologii atentioneaza ca  in Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei si in sudul Moldovei vremea va  caniculara in zonele de campie. Aici temperaturile maxime vor atinge si depasi 35 de grade, iar indicele temperatura - umezeala se va situa peste pragul critic de 80. 

In judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Ilfov si in Municipiul Bucuresti se vor inregistra valori termice de pana la 37 - 38 de grade.

De asemenea se precizeaza ca instabilitatea atmosferica se va manifesta prin averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua trecator si aspect de vijelie. Acestea se vor manifesta in prima parte a zilei in vestul, centrul, nordul si nord-estul tarii, apoi, pe arii mai restranse si in restul teritoriului.

Totodata vor fi conditii de grindina, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 30-40l/mp, indeosebi la munte. 

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.