Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in judetele Moldovei, 15 iulie 2014

COD GALBEN: Furtuna in judetele Moldovei, 15 iulie 2014

Avertizare cod galben de furtuna emis marti, 15 iulie 2014.

In jumatate de est a judetului Botosani, inclusiv orasul Săveni; in nordul judetului Iasi, inclusiv orasele Targu Frumos si Harlau, in judetul Vaslui, pe localitarile de pe valea Prutului, inclusiv municipiul Husi; in zona de munte a judetului Bacau, inclusiv municipiul Moinesti, Comanesti, Onesti, Darmanesti, Slanic Moldova, Targu Ocna, in estul judetului Galati, inclusiv municipiul Galati si Targu Bujor se vor semnala cantitati de apa ce vor atinge si depasi 25-30 litri pe metru patrat, intensificsri ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici, frecvente descarcari electrice.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila marti, 15 iulie 2014, pana la orele 14.30.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.