Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ploi insemnate cantitativ si instabilitate
atmosferica 11 iulie

COD GALBEN: Ploi insemnate cantitativ si instabilitate
atmosferica 11 iulie

Avertizare cod de ploi abundente si instabilitate atmosferica emis joi, 10 iulie 2014

Pe parcursul zilei de vineri, 11 iulie, vor fi intervale cu instabilitate atmosferica accentuata in jumatatea de nord a tarii si in zona de munte.

Vor fi averse ce vor avea caracter torential, se vor semnala descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 20 - 25 de litri pe metru patrat si izolat 40 - 50 de litri pe metru patrat.

Avertizarea cod galben de ploi abundente si instabilitate atmosferica a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila in intervalul 11 iulie orele 09.00 - 11 iulie, orele 23.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.