Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ploi insemnate cantitativ si instabilitate
atmosferica 10-11 iulie

COD GALBEN: Ploi insemnate cantitativ si instabilitate
atmosferica 10-11 iulie

Avertizare cod de ploi abundente si instabilitate atmosferica emis joi, 10 iulie 2014

Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in seara si noaptea zilei de joi, la inceput in Crisana, Banat, Oltenia si zonele de munte, iar mai apoi in cea mai mare parte a Munteniei si in jumatatea de nord a Moldovei.

Vor fi averse cu caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 20 - 25 de litri pe metru patrat si izolat 50 - 60 de litri pe metru patrat.

Avertizarea cod galben de ploi abundente si instabilitate atmosferica a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila in intervalul 10 iulie orele 18.00 - 11 iulie, orele 09.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.