Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Transilvania 9 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Transilvania 9 iulie

Cod galben de furtuna emis miercuri, 9 iulie 2014.

In zona de munte a judetului Cluj, indeosebi zona localitatilor Ciucea, Poieni, Huedin; jumatatea de sud-est a judetului Salaj, in zona delimitata de localitatile Buciumi, Romanasi, Jibou, Letca, Ileanda, Zalha, Zimbor, Almasu; jumatatea de vest a judetului Satu Mare se vor semnala cantitati de precipitatii ce vor depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie, descarcari electrice si grindina de dimensiuni medii si mici. 

Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil miercuri, 9 iulie 2014, pana la orele 17.00.
 
Cod galben de furtuna emis miercuri, 9 iulie 2014.

In partea de vest si nord a judetului Salaj se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua si aspect de vijelie, descarcari electrice, cantitati de apa ce vor depasi local 20 - 25 de litri pe metru patrat si grindina de dimensiuni mici si medii. 

Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil miercuri, 9 iulie 2014, pana la orele 16.30. 

In jumatatea de est a judetului Satu Mare; jumatatea de vest a judetului Maramures se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua si aspect de vijelie, descarcari electrice, cantitati de apa ce vor depasi local 20 - 25 de litri pe metru patrat si grindina de dimensiuni mici si medii. 

Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil miercuri, 9 iulie 2014, pana la orele 17.30. 
 
Cod galben de furtuna emis miercuri, 9 iulie 2014.

In jumatatea de nord-est a judetului Cluj, indeosebi localitatile Panticei, Bobalna, Vad, Cornesti se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie, descarcari electrice, cantitati de apa ce vor depasi local 20 - 25 de litri pe metru patrat si grindina de dimensiuni mici si medii. 

Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil miercuri, 9 iulie 2014, pana la orele 17.40. 
 
Update 16:30 
Cod galben de furtuna emis miercuri, 9 iulie 2014.

In judetul Mures, local incepand din sud-vest; nordul judetului Sibiu, in zona localitatilor Micasasa, Axente Sever, Copsa Mica, Bazna, Tarnava, Medias, Blajel, Darlos, Brateiu, Alma, Atel, Dumbraveni, Biertan, Hoghilag, Laslea se vor semnala intensificari ale vantului care pot lua trecator aspect de vijelie, cantitati de precipitatii care pot depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina de dimensiuni mici si medii, descarcari electrice. 

Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil miercuri, 9 iulie 2014, pana la orele 18.30. 
 
Cod galben de furtuna emis miercuri, 9 iulie 2014.

In jumatatea de est a judetului Maramures; judetul Bistrita-Nasaud se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua si aspect de vijelie, descarcari electrice, cantitati de apa ce vor depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina de dimensiuni mici si medii. 

Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil miercuri, 9 iulie 2014, pana la orele 19.00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.