Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in mai multe judete din tara
9 iulie

COD GALBEN: Furtuna in mai multe judete din tara
9 iulie

Cod galben de furtuna emis miercuri, 9 iulie 2014.

In nord-estul judetului Timis, zona Manastur, Ohaba Lunga, Faget, Margina; nord-vestul judetului Caras-Severin, zona localitatilor Doclin, Dognecea, Resita, Berzovia, Bocsa, Farliug, Ezeris, Pojejena, Sosca Montaja; sud-vestul si vestul judetului Bihor, zona localitatilor Oradea, Salonta, Batar, Dumbravita de Codru se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina de mici dimensiuni.

Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil miercuri, 9 iulie 2014, pana la orele 15.00.
 
Update 14:25:
 
Cod galben de furtuna emis miercuri, 9 iulie 2014.

In jumatatea de nord si centrala a judetului Hunedoara, mai ales zona localitatilor Deva, Ilia, Dobra, Gurasada, Zam, Tebea, Brad, Baita, Soimus se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului, descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni.

Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil miercuri, 9 iulie 2014, pana la orele 15.30. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.