Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Moldova 9 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Moldova 9 iulie

Cod galben de furtuna emis miercuri, 9 iulie 2014.

In judetul Neamt, zona de munte a judetului, in special localitatile Poiana Teiului, Hangu, judetul Suceava: partea centrala a judetului, inclusiv localitatile Gura Humorului, Suceava, Falticeni si Radauti se vor semnala cantitati de apa ce pot atinge si depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat, izolat 30 de litri pe metru patrat, grindina de mici dimensiuni, descarcari electrice.


Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil miercuri, 9 iulie 2014, pana la orele 14.30.
 
Update 14:45
 
In zona judetului Neamt, nordul si zona de munte, indeosebi orasul Targu Neamt si localitatile Brusturi, Vanatori, Oglinzi ; judetul Suceava: cea mai mare parte a judetului, inclusiv localitatile: Gura-Humorului, Campulung Moldovenesc si Solca se vor semnala cantitati de apa ce pot atinge si depasi local 25 de litri pe metru patrat si izolat 30 de litri pe metru patrat, grindina, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie. 

Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil miercuri, 9 iulie 2014, pana la orele 16.00.  
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.