Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Banat 9 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Banat 9 iulie

Cod galben de furtuna emis miercuri, 9 iulie 2014.

In jumatatea de vest a judetului Timis, inclusiv municipiul Timisoara, zona localitatilor Giulvaz, Cebza, Peciu Nou, Jimbolia, Carpinis, Comlosu Mare, Lenauheim, Sacalaz se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina de dimensiuni mici, intensificari de vant si descarcari electrice.


Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil miercuri, 9 iulie 2014, pana la orele 13.15.


Cod galben de furtuna emis miercuri, 9 iulie 2014.

In cea mai mare parte a judetului Arad, inclusiv municipiul Arad cat si zona localitatilor Zabrani, Sagu, Felnac, Pecica, Fantanele, Livada, Lipova, Siria, Curtici, Pancota se vor semnala cantitati de precipitatii care pot depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat, intensificari de vant, descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici.


Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil miercuri, 9 iulie 2014, pana la orele 13.45.
 
Update 14:20
 
Cod galben de furtuna emis miercuri, 9 iulie 2014.

In zona centrala a judetului Caras-Severin, in zona localitatilor Brebu, Tarnova, Valiug, Bozovici Dalboset se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina de mici dimensiuni.


Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil miercuri, 9 iulie 2014, pana la orele 15.15.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.