Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Banat 8 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Banat 8 iulie

Avertizare cod galben de furtuna emis marti, 8 iulie 2014.

In vestul judetului Timis, zona localitatilor: Teremia Mare, Teremia Mica, Tomnaticu, Nerau, Comlosu Mare, Sannicolau Mare, Cenad, Igris; vestul judetului Arad, zona localitatilor Nadlad, Peregul Mare si Semlac se vor semnala frecvente descarcari electrice, pe arii restranse caderi de grindina dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului, cantitati de precipitatii care vor depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila marti, 8 iulie 2014, pana la orele 15.10.
 
Update 14:25:
 
In sud-vestul judetului Caras-Severin, zona localitatilor Moldova Noua, Sasca Montana, Varadia, Oravita, Sopotu Nou si zona Caransebes, Zavoi- centrul si estul judetului Timis, zona localitatilor: Buzias, Racovita, Lugoj, Bara, sudul si centrul judetului Arad, zona localitatilor: Vinga, Arad, Lipova, Conop, estul judetului Bihor, zona localitatilor: Bulz - Remetea se vor semnala cantitati de precipitatii care vor depasi 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de vant cu aspect de vijelie.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila marti, 8 iulie 2014, pana la orele 15.10. 
 
Update 15:15:
 
In nord-estul si centrul judetului Arad, zona localitatilor Peregu, Arad, Chisineu Cris, Siria, Ineu, Lipova, Buteni, Gurahont, Varadia de Mures; nordul si estul judetului Timis, zona localitatilor: Lovrin, Varias, Brestovat, Bara, Lugoj, Fardea, Ohaba Lunga; sudul judetului Bihor, zona localitatilor Avram Iancu, Tinca, Beius; centrul judetului Caras-Severin, zona localitatilor: Forotic, Resita, Caransebes si Bozovici se vor semnala cantitati de apa ce vor depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de vant cu aspect de vijelie.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila marti, 8 iulie 2014, pana la orele 17.10. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.