Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Moldova 7 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Moldova 7 iulie

Avertizare cod galben de furtuna emis luni, 7 iulie 2014.

In zona de munte a judetului Neamt, in special localitatile Poiana Teiului, Izvorul Muntelui, Farcasa; zona de munte a judetului Bacau se vor semnala cantitati de apa ce pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila luni, 7 iulie 2014, pana la orele 16.00.
 
Update 15:50
In estul judetului Iasi, inclusiv localitatile: municipiul Iasi, Rediu, Holboca, Barnova; judetul Vaslui: nordul si estul judetului, inclusiv localitatile: Solesti, Miclesti, Averesti, Duda, Negresti, Plopoasa se vor semnala cantitati de apa ce pot atinge si depasi 20-25 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, grindina, intensificari ale vantului.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila luni, 7 iulie 2014, pana la orele 17.00. 
 
Update 16:25
 
In judetul Suceava, zona de munte a judetului, in special localitatile Vatra Dornei, Cozanesti si Panaci se vor semnala cantitati de precipitatii care pot atinge si depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat, frecvente descarcari electrice, grindina, intensificari ale vantului.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila luni, 7 iulie 2014, pana la orele 17.20. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.