Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 17 septembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Tulcea 7 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Tulcea 7 iulie

Avertizare cod galben de furtuna emis luni, 7 iulie 2014.

In nordul si estul judetului Tulcea se vor semnala intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, cantitati de precipitatii ce pot depasi izolat 15 - 20 de litri pe metru patrat.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila luni, 7 iulie 2014, pana la orele 15.30.
 
Update 16:25:

In nordul si centrul judetului Tulcea se vor semnala frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie, grindina de mici dimensiuni, cantitati de precipitatii ce pot depasi izolat 15 - 20 de litri pe metru patrat.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila luni, 7 iulie 2014, pana la orele 17.15. 
 
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F