Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Transilvania 7 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Transilvania 7 iulie

Avertizare cod galben de furtuna emis luni, 7 iulie 2014.

Local in sudul judetului Harghita, in zona localitatilor Odorhei, Ciristuru, Lupeni, Martinis, Meresti si izolat in rest, local in nord-estul si centrul judetului Covasna, in zona localitatilor Bradus, Varghis, Baraolt, Bodoc, Ghidfalau si izolat in rest, sudul judetului Brasov in zona de munte si in nordul judetului in zona localitatilor Bunesti, Rupea, Homorod, Racos, Maierus si Feldioara se vor semnala cantitati de precipitatii care pot depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina de dimensiuni medii, intensificari de scurta durata ale vantului si descarcari electrice.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila luni, 7 iulie 2014, pana la orele 15.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.