Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Cluj si Maramures, 6 iulie 2014

COD GALBEN: Furtuna in Cluj si Maramures, 6 iulie 2014

Avertizare cod galben de furtuna emis duminica, 6 iulie 2014.

In zona de munte din vestul si sudul judetului Cluj, zona localitatilor: Sacuieu, Margau, Belis, Marisel, Maguri-Racatau, Valea Ierii, Baisoara, Iara, Moldovenesti, Mihai Viteazu; - zona de munte din estul judetului Maramures, zona localitatilor: Poienile de sub Munte, Borsa, Stramtura, Poienile Izei, Botiza se vor semnala averse de ploaie care pe arii restranse vor depasi cantitati de 20-25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului si descarcari electrice.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila duminica, 6 iulie 2014, pana la orele 16.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.