Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Oltenia 3 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Oltenia 3 iulie

Cod galben de futuna emis joi, 3 iulie 2014.

In jumatatea estica a judetului Dolj, inclusiv municipiul Craiova; in jumatatea vestica a judetului Olt, inclusiv municipiul Slatina se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, averse ce vor depasi 15 litri pe metru patrat si grindina de mici dimensiuni.

Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil joi, 3 iulie 2014, pana la orele 16.00.
 
Cod galben de futuna emis joi, 3 iulie 2014.

In judetul Valcea, incepand din vest catre est, inclusiv municipiile Ramnicu Valcea si Dragasani si in jumatatea noridca a judetului Olt se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si frecvente descarcari electrice, averse ce pot depasi 15 litri pe metru patrat si grindina de mici dimensiuni.

Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil joi, 3 iulie 2014, pana la orele 17.00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.