Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Moldova 3 iulie

COD GALBEN: Furtuna in Moldova 3 iulie

Cod galben de futuna emis joi, 3 iulie 2014.

In cea mai mare parte a judetului Suceava, inclusiv localitatile Vatra Dornei, Gura Humorului, Suceava si Radauti si local in judetele Botosani, Neamt (inclusiv localitatile Piatra Neamt si Targu Neamt) si Bacau, inclusiv orasul Targu Ocna se vor semnala cantitati de apa ce vor atinge si depasi 25 - 30 de litri pe metru patrat, descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si intensificari temporare ale vantului care pot lua si aspect de vijelie.

Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil joi, 3 iulie 2014, pana la orele 15.30.
 
Update 15:30:

In cea mai mare parte a judetului Suceava, inclusiv localitatile Vatra Dornei, Gura Humorului, Suceava si Radauti, local in judetul Neamt, inclusiv localitatile Bicaz, Piatra Neamt, Tg. Neat si local in judetul Bacau, inclusiv localitatile Buhusi, Tg. Ocna, Comanesti, Darmanesti, local in judetul Botosani, inclusiv localitatile Dorohoi, Botosani, Dumnesti, Mihalaseni, Hlipceni se vor semnala cantitati de apa ce pot atinge si depasi 25 - 30 de litri pe metru patrat, descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari temporare ale vantului care pot lua si aspect de vijelie.

Codul galben de furtuna a fost emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabil joi, 3 iulie 2014, pana la orele 17.00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.