Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ploi insemnate cantitativ si instabilitate
atmosferica 1 iulie

COD GALBEN: Ploi insemnate cantitativ si instabilitate
atmosferica 1 iulie

Meteorologii au emis o avertizare meteorologica de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica luni, 30 iunie 2014. 

Pe parcursul zilei de marti, 1 iulie, vor fi intervale cu instabilitate atmosferica accentuata in nordul, nord-estul si local in centrul tarii, unde vor fi averse ce vor avea caracter torential, se vor semnala descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 40 l/mp.

Avertizarea a fost emisa luni, 30 iunie 2014, de catre Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) si este valabila in intervalul 1 iunie, orele 09.00 - 21.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.