Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Mures si Harghita 26 iunie

COD GALBEN: Furtuna in Mures si Harghita 26 iunie

Cod galben de furtuna emis joi, 26 iunie 2014.

In judetul Mures, local in nordul si centrul judetului, mai ales in zona localitatilor: Vatava, Deda, Rastolita, Stanceni si Bant, Santana de Mures, Sangeorgiu de Mures, Miercurea Nirajului, Livezeni, Neaua, Chibed, Ghindari, Sangeorgiu de Padure; judetul Harghita, in zona localitatilor Toplita, Sarmas, Borsec, Ditrau, Tulghes si Atid, Corund, Lupeni, Dealu, Capalnita, Vlahita, Miercurea Ciuc se vor semnala descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului de peste 55 km/h, averse de ploaie ce pot depasi 15 - 20 de litri pe metru patrat. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila joi, 26 iunie 2014, pana la orele 15.00.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.