Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 26 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Oltenia 24 iunie

COD GALBEN: Furtuna in Oltenia 24 iunie

Cod galben de furtuna emis marti, 24 iunie 2014.

In jumatatea sudica a judetului Gorj, inclusiv municipiul Targu Jiu, nordul judetului Dolj si jumatatea nordica a judetului Mehedinti, inclusiv Drobeta Turnu Severin se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si intensificari de scurta durata ale vantului, averse ce pot depasi 15 litri pe metru patrat.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de Administratia Natinala de Meteorologie si este valabila marti, 24 iunie 2014, pana la orele 17.00.
 
Update 16:15
 
Pe arii extinse in judetul Dolj, inclusiv municipiul Craiova; pe arii extinse in judetul Olt, inclusiv municipiul Slatina; sudul judetului Valcea, inclusiv municipiul Dragasani se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, intensificari de scurta durata ale vantului si averse ce pot depasi 15 litri pe metru patrat.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de Administratia Natinala de Meteorologie si este valabila marti, 24 iunie 2014, pana la orele 18.00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.