Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 29 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Ploi insemnate cantitativ si instabilitate
atmosferica 24 iunie

COD GALBEN: Ploi insemnate cantitativ si instabilitate
atmosferica 24 iunie

Meteorologii au actualizat avertizarea meteorologica de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica emisa luni, 23 iunie 2014. 

In intervalul mentionat instabilitatea atmosferica va fi accentuata indeosebi in regiunile estice, centrale si in zona de munte. Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, care vor lua trecator aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi 25 - 30 de litri pe metru patrat si izolat 50 - 60 de litri pe metru patrat. 

Manifestari de instabilitate atmosferica se pot semnala si in celelalte regiuni, dar pe arii restranse. 

Nota: In a doua parte a zilei de maine (miercuri 25 iunie) si in noaptea de miercuri spre joi, vremea va fi instabila in cea mai mare parte a tarii si, in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va emite un nou mesaj de atentionare. 

Avertizarea a fost emisa marti, 24 iunie 2014, de catre Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) si este valabila in intervalul 24 iunie, ora 14.00 – 24 iunie, ora 23.00.
 

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.