Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 11 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in mai multe judete din tara 20 iunie

COD GALBEN: Furtuna in mai multe judete din tara 20 iunie

Cod galben de furtuna emis vineri, 20 iunie 2014.

In nord-estul judetului Timis, zona localitatilor Faget, Margina, Curtea se vor semnala cantitati de precipitatii care pot depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina de dimensiuni mici si medii, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului.
Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 20 iunie 2014, pana la orele 17.00.

In estul judetului Prahova si vestul judetului Buzau (zona de granita dintre cele doua judete) se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii, cantitati de apa ce vor depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului.
Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 20 iunie 2014, pana la orele 17.30.

Local in judetul Dolj, zona localitatilor Bradesti, Goiesti, Simnicul de Sus, Mischii, Ghercesti, municipiul Craiova, Podari, Segarcea, Catane, Afumati, Macesu de Jos; - jumatatea sudica a judetului Valcea - zona localitatilor Livezi, Zatreni, Balcesti, Orlesti, municipiul Dragasani, Lalosu se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, averse ce pot depasi izolat 15 litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului. 

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 20 iunie 2014, pana la orele 18.00.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.