Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 14 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Oltenia 20 iunie

COD GALBEN: Furtuna in Oltenia 20 iunie

Cod galben de furtuna emis vineri, 20 iunie 2014.

Local in jumatatea nordica a judetului Valcea - zona de munte si a localitatilor Baile Olanesti, Baile Govora, Ocnele Mari, Horezu, Berbesti, Babeni, inclusiv municipiul Ramnicu Valcea; - local in judetul Mehedinti - zona de munte si a localitatilor Isverna, Baia de Arama, Strehaia, Bacles, Vanju Mare, Corlatel, inclusiv municipiul Drobeta Turnu Severin se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, averse ce pot depasi izolat 15 litri pe metru patrat, intenfisicari de scurta durata ale vantului. 

Avertizarea cod galben de ploi a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 20 iunie 2014, pana la orele 16.30.
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.