Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 31 iulie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Maramures si Oltenia

COD GALBEN: Furtuna in Maramures si Oltenia

Cod galben de furtuna emis vineri, 20 iunie 2014.

In jumatatea nordica a judetului Gorj, inclusiv localitatile Novaci, Bombesti-Jiu, Rovinari, Ticleni si Motru se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, averse ce pot depasi izolat 15 litri pe metu patrat.

In sudul judetului Maramures, indeosebi in zona delimitata de localitatile Satulung, Salsig, Ulmeni Boiu Mare, Coroieni, Targu Lapus, Cupseni, Dumbravita se vor semnala descarcari electrice, averse de ploaie care vor cumula cantitati de 20 de litri pe metru patrat, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului. 

Avertizarea cod galben de ploi a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 20 iunie 2014, pana la orele 15.30.

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.