Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Banat, Oltenia si Transilvania
20 iunie

COD GALBEN: Furtuna in Banat, Oltenia si Transilvania
20 iunie

Cod galben de furtuna emis vineri, 20 iunie 2014.

In nord-vestul judetului Hunedoara, in special in zona localitatilor Vorta, Branisca, Soimus, cat si in zona localitatilor situate la est de Hateg; in sud-estul judetului Arad, in special in zona localitatilor Conop, Barzava si Varadia de Mures; - nord-estul judetului Timis, mai ales zona localitatilor Ohaba Lunga, Faget, Margina; - sudul judetului Caras-Severin, mai ales zona localitatilor Sopotu Nou, Dalboset se vor semnala cantitati de precipitatii care pot depasi 25 de litri pe metru patrat, descarcari electrice si grindina de mici dimensiuni.

Avertizarea cod galben de furtuna a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 20 iunie 2014, pana la orele 14.50.

Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.