Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 12 noiembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Tulcea si Constanta 17 iunie

COD GALBEN: Furtuna in Tulcea si Constanta 17 iunie

Cod galben de furtuna emis marti, 17 iunie 2014.

In zona central-estica a judetului Constanta si sud-estul judetului Tulcea se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si cantitati ce precipitatii ce vor depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat. 

Avertizarea cod galben de furtuna in Tulcea si Constanta fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila marti, 17 iunie 2014, pana la orele 14.25.
 
Update 14:25
 
In estul judetului Constanta, inclusiv municipiul Constanta si statiunea Mamaia; sud-estul judetului Tulcea se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si cantitati ce precipitatii ce vor depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat. 

Avertizarea cod galben de furtuna in Constanta si Tulcea a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila marti, 17 iunie 2014, pana la orele 15.25. 
 
Update: 15:30
 
In sud-estul judetului Constanta si jumatatea estica a judetului Tulcea se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si cantitati ce precipitatii ce vor depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat. 

Avertizarea cod galben de furtuna in Constanta si Tulcea a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila marti, 17 iunie 2014, pana la orele 16.35.  
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F