Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 13 iulie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Tulcea 17 iunie

COD GALBEN: Furtuna in Tulcea 17 iunie

Cod galben de furtuna emis marti, 17 iunie 2014.

In judetul Tulcea, zona de nord a Deltei Dunarii se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie, grindina de mici dimensiuni, frecvente descarcari electrice, cantitati de precipitatii ce vor depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat

Avertizarea cod galben de furtuna in Tulcea fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila marti, 17 iunie 2014, pana la orele 14.05.
 
Update 14:10
 
Cod galben de furtuna emis marti, 17 iunie 2014.

In nord-estul judetului Tulcea se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si cantitati ce precipitatii ce vor depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat. 

Avertizarea cod galben de furtuna in Tulcea a fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila marti, 17 iunie 2014, pana la orele 15.10. 
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.