Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 12 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Prahova 13 iunie

COD GALBEN: Furtuna in Prahova 13 iunie

Cod galben de furtuna emis vineri, 13 iunie 2014.

In zona de munte si subcarpatica a judetului Prahova se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse ce pot depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului.

Avertizarea cod galben de furtuna in Prahova fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 13 iunie 2014, pana la orele 13.20.
 
Update 14:30
 
In vestul judetului Prahova, in zona delimitata de localitatile Bobolia, Lunca Prahovei, Magureni, Silistea Dealului, Filipesti se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii, averse ce vor depasi 25 - 30 de litri pe metru patrat, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie.
 
Avertizarea cod galben de furtuna in Prahova fost emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie si este valabila vineri, 13 iunie 2014, pana la orele 15:45.
 
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.