Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 15 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Arges si Buzau, 10 iunie 2014

COD GALBEN: Furtuna in Arges si Buzau, 10 iunie 2014

Cod galben de furtuna emis marti, 10 iunie 2014.

In zona de munte a judetului Arges (arealul delimitat de localitatile Nucsoara, Campulung, Vladesti, Malureni, Baiculesti, Poienari), zona de munte a judetului Buzau (arealul delimitat de localitatile Sapoca, Viperesti, Nehoiu, Lunca Jaristei, Penteleu, Bisoca) se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaiece pot depasi 25 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului care pot lua aspect de vijelie si grindina de mici dimensiuni.

Avertizarea cod galben de furtuna pentru judetele Arges si Buzau a fost emisa de Administratia National de Meteorologie si este valabil marti, 10 iunie 2014, pana la orele 16:10. 
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.