Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 4 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in Moldova 5 iunie

COD GALBEN: Inundatii in Moldova 5 iunie

Cod galben de inundatii emis joi, 5 iunie 2014, de catre Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA).

Fenomene vizate: scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si cresteri rapide de debite si niveluri cu depasire a COTELOR DE ATENTIE.

Bazinele afectate: Jijia, Baseu

Ca urmare a precipitatiilor inregistrate, celor estimate pe baza informatiilor radar si a precipitatiilor prognozate pentru urmatoarele ore se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri rapide de niveluri si debite cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe unele rauri mici din bazinele hidrografice Jijia si Baseu (judetul Botosani).
 

Codul galben de inundatii este valabil in perioada 5 iunie, ora 12.30 - 5 iunie, ora 20.00.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.