Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 31 iulie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in Dobrogea 5 iunie

COD GALBEN: Inundatii in Dobrogea 5 iunie

Cod galben de inundatii emis joi, 5 iunie 2014, de catre Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA).

Pe raurile mici din Dobrogea, judetul Constanta se vor semnala scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si cresteri rapide de debite si niveluri de depasire a COTELOR DE ATENTIE.

Ca urmare a precipitatiilor inregistrate, celor estimate pe baza informatiilor radar si a precipitatiilor prognozate pentru urmatoarele ore se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri rapide de niveluri si debite cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe unele rauri mici din Dobrogea (judetul Constanta).
 
Fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare in bazinul hidrografic Urluia si pe alte rauri mici din jumatatea de sud a judetului Constanta.

Codul galben de inundatii este valabil in perioada 5 iunie, ora 09.45 - 5 iunie, ora 18.00
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.