Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 8 iulie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Muntenia 4 iunie

COD GALBEN: Furtuna in Muntenia 4 iunie

Cod galben de furtuna emis miercuri, 4 iunie 2014.

In estul judetului Ialomita (in zona delimitata de localitatile: Vladeni, Facaeni, Bordujani, Movila, Suditi, Valea Ciorii), jumatatea de nord a judetelor Prahova, Dambovita si Arges se vor semnala descarcari electrice, averse ce pot depasi izolat 25 - 30 de litri pe metru patrat, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie.
 
Avertizarea este valabila miercuri, 4 iunie 2014, pana la orele 16:00.
 
Update 16:00:
 
In sudul judetului Teleorman, inclusiv zona orasului Zimnicea, jumatatea de nord a judetelor Prahova, Dambovita si Arges se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse ce vor depasi izolat 25 - 30 de litri pe metru patrat, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari ale vantului care pot lua aspect de vijelie.
 
Avertizarea este valabila miercuri, 4 iunie 2014, pana la orele 18:00. 
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.