Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 31 iulie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in Oltenia 4 iunie

COD GALBEN: Furtuna in Oltenia 4 iunie

Cod galben de furtuna emis miercuri, 4 iunie 2014.

Local in jumatatea nordica a judetului Olt, inclusiv municipiul Slatina, sudul judetelor Gorj si Valcea, inclusiv municipiul Dragasani; nordul judetului Dolj, inclusiv municipiul Craiova se vor semnala frecvente descarcarcari electrice si grindina de mici dimensiuni, averse care izolat pot depasi 15 - 20 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului. 
 
Local in jumatatea nordica a judetului Valcea, inclusiv municipiul Ramnicu Valcea se vor semnala frecvente descarcari electrice si grindina de mici dimensiuni, averse care izolat pot depasi 20 de litri pe metru patrat si intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Avertizarea este valabila miercuri, 4 iunie 2014, pana la orele 15:00. 
 
Update ora 15:00 


In zona judetului Dolj, inclusiv localitatile Craiova, Segarcea si Bailesti; local in jumatatea nordica a judetului Olt, inclusiv municipiul Slatina; local in judetul Valcea, inclusiv localitatile Dragasani, Calimanesti, Horezu si Ramnicu Valcea; local in judetul Gorj, inclusiv localitatile Targu Jiu, Novaci, Targ Carbunesti si Turceni se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, averse care izolat pot depasi 20 - 25 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului.
 
Avertizarea este valabila miercuri, 4 iunie 2014, pana la orele 17:00. 
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.