Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 10 iulie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Furtuna in mai multe judete din tara 28 mai

COD GALBEN: Furtuna in mai multe judete din tara 28 mai

Coduri galbene de furtuna emise miercuri, 28 mai 2014.

In judetul Mures, zona delimitata de localitatile Micestii de Campie, Budesti, Chiochis, Teaca, Silvasu de Campie se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie care izolat vor cumula cantitati de 20 - 25 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat grindina de dimensiuni mici. 
 
Avertizarea este valabila miercuri, 28 mai 2014, pana la orele 14:30.
  
In judetul Suceava, in zona de munte, inclusiv Putna, Sucevita; - judetul Bacau: zona de munte a judetului, mai ales localitatile Balcani, Scorteni, Magiresti si Zemes se vor semnala cantitati de precipitatii ce vor atinge si depasi 25 - 30 de litri pe metru patrat, grindina, descarcari electrice si intensificari ale vantului.

Avertizarea este valabila miercuri, 28 mai 2014, pana la orele 15:00.
 
In zona Subcarpatica a judetului Vrancea se vor semnala cantitati de apa care vor atinge si depasi 25 - 30 litri pe metru patrat si grindina, descarcari electrice si intensificari ale vantului.

Avertizarea este valabila miercuri, 28 mai 2014, pana la orele 15:00. 
 
In sud-estul judetului Constanta, arealul delimitat de localitatile Negru-Voda, Pecineaga, 23 August, Mangalia, Limanu, Albesti se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina, cantitati de precipitatii ce vor depasi izolat 25 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului, care pot lua aspect de vijelie. 

Avertizarea este valabila miercuri, 28 mai 2014, pana la orele 15:15. 
 
In judetul Bistrita-Nasaud, in zona delimitata de localitatile Sieu, Mariselu, Sintereag, Nimigea de Jos, Rebrisoara, Dumitra, Livezile si municipiul Bistrita se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie care izolat vor cumula cantitati de 20 - 25 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat grindina de mici dimensiuni

Avertizarea este valabila miercuri, 28 mai 2014, pana la orele 15:30. 
 
In judetul Sibiu, in zona localitatilor Merghindeal, Iacobeni, Bradeni; - judetul Brasov, in zona localitatilor Soars, Jibert, Bunesti; -judetul Mures, in zona localitatilor Apold, Saschiz, Vanatori, Danes, Albesti si Sighisoara se vor semnala descarcari electrice, grindina de dimensiuni medii, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, averse de ploaie ce pot depasi 20 de litri pe metru patrat.

Avertizarea este valabila miercuri, 28 mai 2014, pana la orele 16:00. 
 
In judetul Bistrita-Nasaud, in zona delimitata de localitatile Bistrita Bargaului, Prundu Bargaului, Feldru, Parva, Sant, Lunca Ilvei se vor semnala averse de ploaie care vor cumula cantitati de apa de 30 - 35 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat grindina de mici dimensiuni si frecvente descarcari electrice. 

Avertizarea este valabila miercuri, 28 mai 2014, pana la orele 16:10.  
 
In judetul Suceava, in partea centrala a judetului, in special localitatile Radauti, Sucevita; - judetul Neamt: zona de munte a judetului, mai ales localitatile Bicaz, Tasca, Grinties; - judetul Bacau, zona de munte, mai ales localitatile Comanesti, Berzunti, Livezi si Ardeoani se vor semnala cantitati de apa ce vor atinge si depasi 25 - 30 de litri pe metru patrat si grindina, descarcari electrice si intensificari ale vantului. 

Conform datelor radar, in zona localitatii Solca, s-au acumulat circa 35 de litri pe metru patrat. 

Avertizarea este valabila miercuri, 28 mai 2014, pana la orele 16:30. 
 
In judetul Mures, in vestul judetului, in zona localitatilor Sanger, Zau de Campie, Saulia, Papiu-Ilarian, Iclanzel, Grebenisu de Campie; judetul Alba, nordul judetului, in zona localitatilor Ramet, Livezile, Rimitea, Miraslau, Salciua, Ponor, Posaga, Ocolis se vor semnala descarcari electrice, averse de ploaie ce pot depasi 25 de ltri pe metru patrat, intensificari ale vantului si grindina de dimensiuni mici si medii. 

Avertizarea este valabila miercuri, 28 mai 2014, pana la orele 16:30.  
 
In judetul Salaj, in zona delimitata de localitatile Buciumi, Mesenii de Jos, Varsolt, Bobota, Salatig, Jibou, Dragu si municipiul Zalau si sud-estul judetului Satu Mare se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie care izolat vor cumula cantitati de 20 - 25 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat grindina de dimensiuni mici. 

Avertizarea este valabila miercuri, 28 mai 2014, pana la orele 17:00.    
 
In judetul Cluj, in zona delimitata de localitatile Calarasi, Mihai Viteazu, Ploscos, Tritenii de Jos, Campia Turzii si Luna se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie care vor cumula cantitati de 20 - 25 de litri pe metru patrat, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat grindina de dimensiuni mici si medii. 

Avertizarea este valabila miercuri, 28 mai 2014, pana la orele 17:15.  
 
In judetul Vrancea, in zona delimitata de localitatile: Poiana Cristei, Carligele, municipiul Focsani, Odobesti, Garoafa, Jaristea, Panciu se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, grindina, cantitati de apa ce vor atinge si depasi 25 - 30 de litri pe metru patrat si descarcari electrice. 

Avertizarea este valabila miercuri, 28 mai 2014, pana la orele 17:20.    
 
In judetul Brasov, in nord-vestul judetului in zona localitatilor Rupea, Cata, Ungra, Homorod, Racos; -judetul Harghita, in sud-vestul judetului, in zona localitatilor Darjiu, Mugeni, Ulies, Martinis, Ocland, Odorheiu Secuiesc, Satu Mare, Lupeni, Dealu, Bradesti, meresti, Lueta, Vlahita se vor semnala descarcari electrice, intensificari ale vantului de peste 55 km/h, grindina de dimensiuni mici si medii, averse de ploaie ce pot depasi 25 de litri pe metru patrat. 
 
Avertizarea este valabila miercuri, 28 mai 2014, pana la orele 17:30.   
 
In judetul Covasna, in vestul judetului, in zona localitatilor Belin, Aita Mare, Batani, Baraolt, Varghis, Braduti, Malnas si Bixad se vor semnala descarcari electrice, intensificari ale vantului de peste 55 km/h, grindina de dimensiuni mici si medii, averse de ploaie ce pot depasi 20 de litri pe metru patrat. 

Avertizarea este valabila miercuri, 28 mai 2014, pana la orele 17:30.    
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.