Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 4 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in Transilvania si Banat 28 mai

COD GALBEN: Inundatii in Transilvania si Banat 28 mai

Hidrologii au emis un cod galben de inundatii miercuri 28 mai 2014.

Hidrologii avertizeaza ca se vor semnala scurgeri importante pe versanti, torenti,  paraie si cresteri rapide de debite si niveluri cu depasirea COTELOR DE ATENTIE. 

Bazine hidrografice afectate: Crisul Negru superior, Aries superior

Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, estimate pe baza informatiilor radar si a precipitatiilor prognozate pentru urmatoarele ore se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri rapide de niveluri si debite cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE pe unele rauri mici din bazinele superioare Bega (judetul Timis), Crisul Negru (judetul Bihor) si Aries (judetele Alba si Cluj).

Avertizarile de inundatii  sunt valabile pana miercuri, 28 mai 2014, ora 14:00.

Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.