Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 12 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Inundatii in Banat, Oltenia si Muntenia 6-7 mai

COD GALBEN: Inundatii in Banat, Oltenia si Muntenia 6-7 mai

Hidrologii eu emis o noua avertizare de cod galben si portocaliu de inundatii valabil pentru perioada marti 6 mai ora:10:00 - miercuri 7 mai ora 12:00.

Hidrologii avertizeaza ca se vor semnala cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu depasiri ale COTELOR DE ATENTIE si de INUNDATIE.

Bazine hidrografice afectate: Timis, Barzava, Jiu, Teleorman, Arges, Ialomita.

COD GALBEN
 
 - Pe raurile Timis - sector aval S.H. Graniceri (judetul Timis), Barzava - sector aval S.H. Gataia (judetul Timis), Jiu sector aval de confluenta cu raul Motru (judetul Dolj), pe Teleorman (judetele Arges si Teleorman), Arges - sector aval de confluenta cu raul R. Doamnei (judetele Arges, Dambovita, Giurgiu si Calarasi), Dambovita - sector aval Ac. Vacaresti - S.H. Lunguletu (judetul Dambovita), Sabar - sector aval de confluenta cu Ciorogarla (judetele Ilfov si Giurgiu), Ialomita pe sectorul S.H. Silistea Snagovului - S.H. Cosereni (judetele Ilfov si Ialomita).
 
COD PORTOCALIU
 
 - Pe Teleorman la S.H. Tatarastii de Sus - sector indiguit (judetul Teleorman) in intervalul 06.05.2014 ora 10:00 - 06.05.2014 ora 15:00. 
 
Se ridica incepand cu  06.05.2014 ora 10:00 Avertizarea hidrologica Cod Portocaliu si Galben de pe celelalte rauri din bazinele hidrografice avertizate anterior. 

Avertizarile de inundatii au intrat in vigoare marti, 6 mai 2014, ora 10:00 si sunt valabile pana miercuri, 7 mai 2014, ora 12.00.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.