Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 4 august 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / COD GALBEN: Avertizare de inundatii pentru raurile din sudul si sud-estul tarii

COD GALBEN: Avertizare de inundatii pentru raurile din sudul si sud-estul tarii

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii care vizeaza raurile din sudul si sud-estul tarii. Avertizarea a intrat in vigoare vineri la ora 14.00 si expira duminca, 14 februarie, la ora 16.00. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, in intervalul vizat pot aparea dislocari, ruperi ale podurilor de gheata, formarea de aglomerari de gheturi pe unele sectoare de rau, cu cresteri artificiale de niveluri si local depasirea cotelor de atentie.

Raurile vizate sunt din bazinele Vedea (judetul Teleorman), Arges (Neajlov, Dambovnic, Glavacioc, Sabar, Potop, Rausor, Colentina- aferente judetelor Arges, Dambovita, Giurgiu si Ilfov), Ialomita (Teleajen, Sarata- aferente judetului Prahova), Buzau (Basca Mare, Basca Mica, Slanic, Calnau - aferente judetului Buzau), unii afluenti ai Barladului ( Vaslui, Racova, Crasna, Simila,Tutova-aferente judetului Vaslui, Berheci, Zeletin-aferente judetului Vrancea, Tecucel, suhurlui, Geru- aferente judetului Galati) si raurile din Dobrogea-aferente judetelor Constanta si Tulcea.
Susținem aceste proiecte:

InspectorulPadurii.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.