Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme de toamna

Vreme de toamna

In partea de vest, nord si centru regimul termic se va ameliora, insa valorile de temperatura, in toata tara, se vor mentine sub cele normale la aceasta data. Cerul va avea innorari in majoritatea regiunilor, exceptand Oltenia si vestul Munteniei. Ploi locale, posibil insemnate cantitativ (peste 20-25 l/mp) si intensificari ale vantului vor fi ziua in Dobrogea, iar noaptea in Moldova. In regiunile intracarpatice doar pe arii restranse va mai ploua slab si va burnita. La munte, la altitudini de peste 1800 m precipitatiile vor mai putea fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

In Bucuresti toamna cu alaiul ei de ploi incepe sa dea semne de oboseala. Desi norii raman insistent pe cer, mai lasa loc si soarelui, asa ca, inca de dimineata se anunta un grad-doua in plus fata de ieri, asa ca pana la amiaza, temperatura urca spre 20 de grade Celsius.

La munte, cerul va prezenta innorari si vor fi ploi locale si intensificari ale vantului, seara si noaptea in Carpatii Orientali. In restul zonei montane, doar pe arii restranse va mai ploua slab. La altitudini de peste 1800 m precipitatiile vor mai putea fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Temperatura aerului nu va avea variatii importante

Temperaturile maxime, in crestere usoara in jumatatea de nord a tarii, vor fi cuprinse, in general, intre 12 si 19 grade. Temperaturile minime vor fi intre 3 si 13 grade, usor mai coborate in depresiuni.

21 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.