Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Parang si Balea Lac sub zapada

Parang si Balea Lac sub zapada

In Parang si la Balea Lac a nins in toata regula. La fel si pe Transfagarasan, unde, la cota 2000, zapada are deja cinci centimetri.

Prima zapada i-a facut pe unii oameni sa se duca special pe Transfagarasan, in timp ce altii au fost surprinsi si au avut probleme in trafic. Situatia a facut probleme soferilor care nu aveau cauciucuri de iarna sau lanturi. Acestia si-au continuat drumul cu greu.

Un bulgar care conducea un autotren, incarcat cu 20 de tone de marfa, a ramas blocat in apropiere de Balea Lac.

Un lucru incurajator este faptul ca autoritatile au intervenit cu materiale antiderapante si cu lama. Astfel au ajutat participantii la trafic sa-si defasoare drumul in conditii bune.

Oficial, pe Transfagarasan nu se mai circula de la 1 noiembrie. Dar in conditiile in care va continua sa ninga abudent este posibil ca portiunea de drum dintre Balea Cascada si Balea Lac sa se inchida chiar si mai devreme.

20 septembrie 2008, Sursa: Prognoze.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.