Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / In continuare vreme rece

In continuare vreme rece

In regiunile vestice, centrale, nordice si la munte, vremea va fi rece, cu cerul mai mult noros si local, indeosebi ziua, va ploua slab sau va burnita. La altitudini de peste 1800 m, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. in restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile vor fi posibile izolat. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in estul tarii.

In Bucuresti, cei 32 de palmieri plantati, luna trecuta, in rondul din Piata Universitatii, se vor bucura de fiecare iesire a soarelui dintre norii numerosi. Vremea se mentine rece, si astazi, cu doar 7-8 grade in zori si cel mult 19 la amiaza.

La munte, daca planuiti o iesire, vremea nu se anunta deloc primitoare. Azi e destul de rece, cerul mai mult noros iar, local, ploua slab. Pe piscurile cele mai inalte e lapovita si chiar ninsoare. Valorile termice sunt sub cele normale.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade. Temperaturile minime se vor situa intre 4 si 10 grade, mai scazute in depresiuni.

19 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.