Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Inundatii pe strazile din Ploiesti

Inundatii pe strazile din Ploiesti

In momentul in care isi fac aparitia ploile, oamenii din Ploiesti se pregatesc pentru eliberarea curtilor de apa. Locuitorii unei strazi din Ploiesti sufera un adevarat cosmar de fiecare data cand norii aduc ploi. Pana si cea mai usoara ploaie transforma curtile oamenilor in lacuri de acumulare.

Toate acestea necazuri se petrec intr-o zona semicentrala, deoarece artera nu are canalizare si nici nu a fost vreodata asfaltata. Strada "Tanarul Muncitor" se gaseste in apropierea Universitatii Petrol Gaze din Ploiesti.

Pompierii din Ploiesti sunt familiarizati cu aceasta situatia si de aceea se prezinta la datorie inainte de a fi anuntati. Peretii caselor au inceput sa crape din cauza apei care "mananca" temeliile.

Nu se poate vedea nici o imbunatatire, nici o incercare de redresare a situatiei, desi artera apare in planurile de urbanism ale primariei. Cu toate acestea, se pare ca nu mai ajunge sa fie modernizata.

18 septembrie 2008, Sursa: Prognoze.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.