Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Zapada la Balea Lac

Zapada la Balea Lac

In dimineata zilei de joi, 18 septembrie 2008, a cazut prima ninsoare din aceasta toamna la Balea Lac. Acest fenomen il urmeaza pe cel de pe Varful Omu, unde ieri, 17 septembrie, a cazut prima zapada. Cu toate acestea, inca nu s-a asternut un strat de zapada. Si in momentul de fata ninge usor la Balea, iar dupa spusele meteorologilor se pare ca fenomenul se va mai prelungi cateva ore. 

Atat turistii cat si cabanierii aflati la Balea Lac au fost incantati de prima zapada cazuta din aceasta toamna. Ei s-au bucurat de prima "bataita" cu zapada din acest sezon. Stratul de zapada a ajuns acum la aproximativ 5cm, avand in vedere ca fulgii de zapada au cazut timp de cateva ore bune. 

In ceea ce priveste temperaturile inregistrate la Balea Lac, Varful Omu si Vladeasa, acestea nu depasesc -2 grade Celsius. La Semenic, mercurul din termometre se mentine la -4 grade.

18 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.