Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi in continua scadere

Temperaturi in continua scadere

Meteorologii anunta ca temperaturile vor scadea in zilele urmatoare, iar ploile nu se vor opri prea curand. Se pare ca vremea se va mentine rece pentru aceasta perioada a anului. De asemenea vantul va prezenta intensificari, mai  in sud si sud-est.

Hidrologii au emis atentionare cod galben pentru 15 judete, drept urmare a precipitatiilor insemnate cantitativ. Se asteapta depasirea cotelor de atentie pe unele rauri mici din bazinele hidrografice: Timis superior, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna (judetele Hunedoara si Caras Severin), Drincea, Jiu superior si mijlociu (judetele Gorj, Mehedinti),Oltul superior (judetul Harghita) si unii afluenti ai sai din bazinul mijlociu: Bistrita, Luncavat, Olanesti, Oltet, Topolog (judetele Valcea si Olt), afluentii Argesului superior, pe raurile Doamnei, Valsan, Targului, Argesel,cursul superior al Dambovitei (judetele Arges si Dambovita), Ialomita - curs superior, Ialomicioara, Cricovul Dulce, Prahova, Teleajean (judetulPrahova), Buzaul superior (judetele Covasna si Buzau), si pe cursurilesuperioare si mijlocii ale Putnei, Trotusului, Bistritei, Moldovei si Sucevei (judetele Vrancea, Harghita, Bacau si Suceava).

De asemenea depasirea cotelor de atentie se pot produce si pe afluenti de grad inferior ai raurilor enumerate.

16 septembrie 2008, Sursa: Prognoze.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.