Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploaia: zeci de accidente in Bucuresti

Ploaia: zeci de accidente in Bucuresti

In Bucuresti au fost provocate zeci de accidente din cauza ploii. Dupa ce a plouat cateva minute au si aparut accidentele. Ploaia a fost suficienta cat sa ii deruteze pe soferii neatenti. De asemenea au fost implicati in accidente si cei inconstienti, care au plecat la drum cu ceva alcool consumat.

Accidentele au inceput cu o masina care a iesit de pe Soseaua Viilor catre Bd-ul George Cosbuc. Soferul acesteia a provocat un accident in lant, deoarece a ajuns pe contrasens si a lovit un automobil, care a ricosat intr-o alta masina, de pe aceeasi banda de mers. O tanara aflata intr-una din masinile lovite a fost ranita.

Un sofer a derapat cu masina pe soseaua umeda si a ajuns in sediul unei firme de pe bulevardul Magheru. Acesta a scapat numai cu o amenda. Are noroc avand in vedere ca reparatiile masinii, dar si distrugerile provocate cladirii vor fi suportate de societatea de asigurari.

Un alt sofer bucurestean, al carui autoturism a fost izbit din spate de un alt conducator auto beat, a ajuns la spital cu rani la picioare. Soferul baut va ramane fara carnet de conducere 90 de zile si va fi acuzat de vatamare din culpa.

Un troleibuz care de-abia plecase din statie a fost lovit de o masina in care se aflau patru bucuresteni. Soferul masinii a ajuns la spital cu rani la cap. In urma tamponarii, avand in vedere ca nu a pastrat distanta regulamentara, se va alege cu doua puncte penalizare.

16 septembrie 2008, Sursa: Prognoze.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.