Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Atentionarea cod galben ignorata de primarii

Atentionarea cod galben ignorata de primarii

Atentionarea cod galben, emisa ieri de hidrologi, a fost ignorata, din nou de o parte dintre primariile din tara. Dupa controlul prefectului de Gorj, la unele primarii s-a putut constata ca serviciile de permanenta in caz de inundatii nu erau asigurate de nimeni, azi-noapte. 

Cand primarul din localitatea Stanesti, judetul Gorj, a fost intrebat de vizita prefectului, acesta a dat vina pe politic. Tot el a ignorat prezenta prefectului care i-a cerut acestuia documentele cu numere de telefon si instructajul dat de Prefectura pentru situatii de urgenta.

Au mai fost si alti primari din localitatile vizitate azi-noapte de prefectul de Gorj, care nu au fost pregatiti nici de data aceasta in cazul unei viituri.

Acesti primari au fost amendati cu cate o mie de lei, in urma controlului facut.

16 septembrie 2008, Sursa: Prognoze.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.