Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi mai mici cu 10 grade decat cele normale

Temperaturi mai mici cu 10 grade decat cele normale

Toata tara sufera in urma temperaturilor care au scazut semnificativ cu 10 grade decat cele normale. In Romania schimbarea brusca de temperatura, a adus frig si ploi. La munte mercurul din termometre a scazut cu 8-9 grade.

Hidrologii au anuntat atentionarea hidrologica pentru 15 judete, unde sunt asteptate posibile scurgeri importante de pe versanti, dar si torente pe unele rauri si paraie, cu mici depasiri ale cotelor de atentie. Aceasta avertizarea a hidrologilor ramane in vigoare pina astazi dupa-amiaza, la ora 16.00.

Sunt asteptate temperaturi cu 10 grade mai mici decit cele normale pentru luna septembrie. De asemenea si in Bucuresti, vremea s-a schimbat. Ploile se vor transforma in lapovita sau ninsoare la munte, la altitudini mari. In urmatoarele zile vremea se va mentine rece.

Marti, 16 septembrie 2008, vor fi innorari temporare si va ploua, in prima parte a zilei indeosebi in regiunile estice si la munte, spre seara si noaptea mai ales in vest, sud-vest si centru.

Temperaturile maxime vor fi de la 8-10 grade in nordul Moldovei pana la 20-22 de grade in regiunile sudice. Temperaturile minime vor fi intre 5 si 13 grade, usor mai scazute in depresiuni.

Miercuri, 17 septembrie 2008, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime intre 6 si 12 grade, mai scazute in depresiuni. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua in sudul si centrul tarii precum si la munte si izolat, indeosebi ziua, in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si sud-estice.

Joi, 18 septembrie 2008, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 21 de grade, iar cele minime, in general, intre 4 si 10 grade. Cerul va fi mai mult noros si va ploua local in estul, nordul si centrul tarii si izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in regiunile estice. 

16 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.