Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cod rosu in Vrancea, Covasna, Buzau

Cod rosu in Vrancea, Covasna, Buzau

Cod rosu in Vrancea, Covasna, Buzau

In Vrancea, Covasna si Buzau hidrologii prognozeaza noi depasiri ale cotelor de pericol pe raurile Siret, Putna si Buzau.

Comitetul Ministerial pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca in aceste zone s-a trecut de la codul portocaliu la cel rosu.

In Hunedoara, Mehedinti, Gorj, Dolj, Valcea, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Bacau, Neamt, Botosani si Iasi avertizate saptamana trecuta cu codul portocaliu se trece la cod galben.

Astazi cerul va avea innorari temporare in nord-vestul si centrul tarii precum si in zona de munte zone unde vor avea loc averse si descarcari electrice. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu vant moderat in regiunile sudice si cu intensificari la munte.

Temperaturile maxime se incadreaza intre 21 si 31 grade C, usor mai ridicate in sud-est. Minimele se vor incadra in intervalul 11 – 21 grade C, usor mai scazute in depresiuni.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, 13 august 2006

14 august 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.