Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Romania sub ploi si frig

Romania sub ploi si frig

O masa de aer foarte rece care s-a deplasat asupra tarii noastre, a cauzat la mijlocul lunii septembrie scaderi bruste de temperatura, vant si ploi.

Vremea rece se va mentine toata saptamana. Duminica noaptea s-a înregistrat, prima temperatura negativa din toamna acestui an. La Toplita a fost -1 grad C si a cazut prima bruma de toamna. La altitudini de peste 1.800 de metri, sunt asteptate in zilele urmatoare si primele ninsori, în zilele urmatoare.

Meteorologii anunta ca pana la sfarsitul saptamanii vom mai avea parte de temperaturi maxime cu 7 pana la 10 grade C sub normele acestei perioade. La Bucuresti ar trebui sa avem 25-27 de grade C, dar astazi, 15 septembrie s-a inregistrat valoarea de 15 grade C.

15 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.