Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza: vreme rece si ploi

Prognoza: vreme rece si ploi

Se pare ca toamna pune stapanire pe tara. S-a inregistrat o racire brusca a vremii iar temperatura a scazut sub 0 grade Celsius.

Duminica, 14 septembrie 2008, dimineata, au fost inregistrate primele temperaturi negative, desi toamna abia a inceput. La Toplita, s-a inregistrat temperatura de -1 grad Celsius. Si in Bucuresti, vremea s-a schimbat brusc, astazi fiind cu 10 grade mai putin decat sambata.

Ploile vor cadea pe arii extinse. La peste 1.800 m precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Totusi meteorologii afirma ca iarna nu va veni prea curand. In nordul Carpatilor Orientali si la inaltimi de peste 2.500 de metri sunt asteptate ninsori. Temperaturile vor creste in a doua parte a saptamanii viitoare. Tot atunci se vor opri si ploile. Se anunta ca aceasta toamna va fi caracterizata de alternanta intre perioadele friguroase si cele mai calde.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 21 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 14 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.


14 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.