Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea pentru week-end

Vremea pentru week-end

In ceea ce priveste prognoza meteo pentru week-end, vremea se anunta a fi vreme deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii.

Desi suntem la inceputul toamnei, se pare ca temperaturile sunt mult mai ridicate decat ar fi normal pentru aceasta perioada. Meteorologii au anuntat ca in acest weekend temperaturile vor atinge valoarea de 36 de grade Celsius.

Sambata, 13 septembrie 2008, vremea va fi deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii. In nord-vest, nord si la munte cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 si 21 grade Celsius, iar maximele se vor situa intre 27 si 35 de grade.

Duminica, 14 septembrie 2008, vremea se mentine calda, cu cer variabil in vest si la munte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 12 si 22 grade Celsius, iar cele mai ridicate valori se vor inregistra in Banat si sudul Olteniei, cu maxime ce se vor situa intre 28 si 36 de grade.

In Bucuresti, vremea se anunta deosebit de calda pentru week-end. Vantul va sufla slab, iar cerul va fi mai mult senin. Temperatura minima va fi de 16-18 grade, in timp ce maxima se anunta in jurul valorii de 33 de grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila. 

12 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.