Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo de toamna

Prognoza meteo de toamna

Prognoza meteo anunta pentru toamna 2008 zile calduroase si nopti reci. Toamna se anunta a fi asemanatoare cu vara: lunga si calda. In sudul tarii sunt asteptate temperaturi de pana la 30 de grade Celsius in septembrie. In octombrie, maximele vor ajunge la 25 de grade, iar in noiembrie la 20 grade Celsius. Asadar, autoritatile se pregatesc sa ia masuri anti-seceta.

In luna septembrie, temperaturile medii vor fi apropiate de valorile normale. Se anunta ca in regiunile din sud-estul tarii va fi mai cald decat in restul tarii. Aici, temperaturile maxime pot depasi 30 de grade Celsius, iar minimele pot cobori sub 5 grade, in cele mai reci nopti. Ploile isi vor face simtita prezenta in vestul, centrul si nordul tarii.

In luna octombrie se vor inregistra de asemenea temperaturi ridicate. In sudul tarii, valoarea temperaturii ar putea urca pana la 25°C. In centrul si nordul tarii, noaptea va fi foarte rece. Pentru luna noiembrie meteorologii anunta temperaturi ridicate in sud si mai scazute in vestul tarii.

Agricultorii vor avea de suferit din cauza secetei asteptate, datorita temperaturilor ridicate ale acestei toamne. Se pare ca iubitorii sporturilor de iarna se pot bucura, deoarece sezonul de schi ar putea incepe inca din noiembrie.


 

12 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.