Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste!

Vremea se raceste!

Temperaturile scad usor in toata tara, dar mai ales in jumatatea nordica. O masa de aer rece va inlocui treptat masa de aer fierbinte ce a adus in ultimele zile temperaturi demne de mijlocul verii.

Primele ploi si descarcari electrice si-au facut simtita prezenta in Maramures, Transilvania si Moldova, datorita noului front atmosferic. Se anunta ca ploile si descarcarile electrice se vor muta in regiunile estice, pe arii mai mari in Moldova si Dobrogea si doar izolat in Transilvania si Muntenia.

In Bucuresti, nu se va depasi temperatura de 28 de grade Celsius. Meteorologul Dinu Marasoiu a afirmat faptul ca ploile, in general slabe, vor continua in estul, sud-estul si in centru.

Sub aspect termic, se va produce o scadere a temperaturilor maxime. Acestea vor fi cuprinse in general intre 22 si 28 de grade, adica normale pentru aceasta a doua decada a lunii septembrie.

11 septembrie 2008, Sursa: Prognoze.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.